Angela Schijf en haar liefde voor Bikram Yoga

In het laatse nummer van het Yogamagazine staat Angela Schijf prominent op de cover. De actrice vertelt over haar liefde voor de Bikram Yoga. 

Sinds 5 jaar beoefent ze regelmatig Bikram Yoga in Antwerpen. De stad waar ze woont met haar gezin. Ze gaat naar de school van Anna Vranova. Een inspirerende lerares die Robert kent van zijn Teacher Training in Acapulco. Anna geeft uitdagende lessen en laat je duidelijk kennis maken met de Bikram Yoga stijl van lesgeven. 

Angela Schijf vertelt dat de Bikram Yoga goed bij haar past, het is hard werken, zweten. Ze heeft vroeger gedanst en vindt het fijn dat ze tijdens de les moet leren accepteren wat haar grenzen zijn. Niet altijd maar door gaan. 

Het is mooi om te lezen dat iemand haar liefde voor de Bikram Yoga deelt. Er zijn zo veel mensen die Bikram Yoga beoefenen, waar we de verhalen niet van horen op papier, online of de tv. Wij zien elke dag wat de yoga met mensen doet op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Iedereen heeft een verhaal, iedereen is op zijn/haar eigen weg. 

Lees het artikel in het Yogamagazine, maar kom vooral langs om zelf te ervaren wat de Bikram Yoga voor jou kan betekenen.