VAKANTIE VOORBIJ, geen verwachtingen

Het is nog volop zomer, maar toch worden de dagen al weer iets korter en wacht het werkende bestaan voor velen weer. Misschien ben je ver weg geweest of juist lekker weg in eigen land of thuis gebleven. Een paar weken geen yoga beoefend of juist extra veel lessen gedaan.

De zomer kan een uitdagende periode zijn om juist wel naar de les te komen. Er zijn zo veel andere dingen om te doen. Het is ook een tijd van veel naar buiten gaan. De warmte op zoeken, zomeractiviteiten of juist de koelte van de schaduw.

Terug komen
Mocht je er tussen uit zijn geweest, dan kan het soms lastig zijn je yoga ritme weer op te pakken. “Vandaag is het te warm, ik ga morgen wel. Nee, ik wacht wel totdat ik weer moet werken, of de kinderen naar school gaan.” Voordat je er erg in hebt, is er weer een week voorbij. Terwijl je heel graag weer wil gaan bewegen. 
Het is heel herkenbaar. Van alles willen, maar het toch niet doen. Soms zie je er zelfs een beetje tegen op om weer te beginnen. Juist als die gedachtes er zijn, wacht niet langer. Pak je yogamat en kom naar de school.
Vaak merk je, dat de eerste les vaak veel makkelijker gaat, dan je had gedacht. In je hoofd had je er van alles van gemaakt. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, houd er dan wel rekening mee dat de 2de of 3de les, juist iets zwaarder kan zijn dan verwacht. Het hoort bij het proces. Hoe minder je verwacht, hoe makkelijker je het voor jezelf maakt.
We kijken uit naar je (terug) keer op de school.

EARLY BIRD les
En mocht je willen ervaren, wat het is om ‘s ochtends vroeg een les te doen, pak dan de laatste paar EARLY BIRD lessen om 7:00 uur mee. Het is best vroeg als de wekker gaat, maar je krijgt er zo veel voor terug.

15 augustus 2018