Het team

Bij Bikram Yoga Arnhem wordt alleen les gegeven door gecertificeerde docenten. Al onze Bikram Yoga docenten hebben de officiële Bikram Yoga opleiding gevolgd. Deze opleiding is 500 uur en bestaat uit het leren van de 26 klassieke hatha yogahoudingen die deel uitmaken van de serie en de 2 ademhalingstechnieken. De Bikram Yoga serie is een therapeutische hatha yogaserie. 

Voorbereiding
Iedereen die naar de Bikram Yoga Lerarenopleiding gaat, heeft daarvoor minimaal 2 jaar lang, 5 lessen per week gevolgd. Op deze manier zorgen we ervoor, dat iedereen, die wij geschikt achten om de opleiding te volgen, zo goed voorbereid mogelijk naar de opleiding gaat. Tijdens de opleiding is er veel aandacht besteed aan het op de correcte manier overbrengen van de houdingen, anatomie, yogafilosofie, therapie, didactische vaardigheden en het volgen van veel lessen.

Yin Yoga 
Onze Yin Yoga docenten hebben allemaal de 200 uur durende Yin Yoga opleiding gevolgd. Deze opleiding werd gegeven door Jose de Groot in Eindhoven en Skadi van Paasschen op de Nieuwe Yoga School te Amsterdam. Tijdens de Yin Yoga opleiding is er veel aandacht besteed aan anatomie, de yinhoudingen, meridianen en aan de didactische vaardigheden. Zowel Jose de Groot als Skadi van Paasschen zijn belangrijke docenten van Yin Yoga in Nederland. 

Onze school
Bikram Yoga Arnhem is een yogaschool. Dat is een belangrijk onderdeel van onze visie. Wij geloven dat iedereen op zijn/haar weg is. En op een school, mag je fouten maken, je bent er om te leren. Iedereen is een uniek persoon. Wij geven met liefde en passie les, maar ondertussen leren we ook heel veel van onze studenten. 
We proberen het beste uit iedereen te halen die bij ons op de school komt. Met veel aandacht voor de houdingen, maar juist ook door te kijken naar wat elk persoon nodig heeft. We willen hierbij een veilige omgeving creëren waar je kan zijn wie je bent en wij je helpen op je reis naar jezelf. We nodigen je uit om te ontdekken wat er allemaal in je zit.

Kom langs en maak kennis met ons en vooral met de yoga die we aanbieden. We kijken uit naar je bezoek aan Bikram Yoga Arnhem.