Onze school

Op 25 februari 2012 hebben wij onze yogaschool geopend. Tot en met februari 2020 onder de naam Bikram Yoga Arnhem. Sindsdien heten wij Yoga School Arnhem. Wij geven dezelde lessen met hetzelfde team. 

Wij geven voornamelijk Bikram Yoga, een therapeutische hatha yogaserie bestaande uit 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeningen. Deze les wordt gegeven in een verwarmde ruimte en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Op onze school willen wij ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn/haar manier kan ontwikkelen. Het beoefenen van yoga vergt geduld, doorzettingsvermogen, maar ook relativering. Het gaat er nooit om hoe goed je de houdingen kan uitvoeren. Veel belangrijker dat je doet wat je kan. Wij willen graag het beste in je naar boven halen. Met ons professionele team van docenten staan wij elke dag voor je klaar om je te helpen naar groei en ontwikkeling. 

Op onze school zijn wij allemaal leerlingen. Iedereen is op zijn/haar pad. 

Helaas is het door het uitbreken van het coronavirus en de financiele hoge lasten niet langer mogelijk de Yogaschool open te houden. Per 1 juni zijn wij alleen online en bij mooi weer buiten actief.  Je kan nog steeds elke dag een of meerdere yogalessen volgen.

Wij danken iedereen voor zijn / haar steun. Het was een bijzondere tijd en een reis die wij niet hadden willen missen.

BEDANKT LIEVE MENSEN!!!